yeezy350find
Ankkuri
LA
20.1.2018
P�iv�n s��
PK-Lehti
 

24.1.2017 15:00

Kouvola hakee poikkeuslupaa akuuttipäivystykselle

Kouvolan kaupunginvaltuusto linjasi iltakoulussaan 23.1., että kaupunki hakee itse sosiaali- ja terveysministeriöltä poikkeuslupaa akuuttilääketieteen päivystyksen järjestämiseen vuoden 2018 alusta. 
Hakemukseen sisältyy määräaikaiset järjestelyt, joilla turvataan kouvolalaisten asukkaiden palvelut siirtymäkauden ajan, kun akuuttilääkäreitä ei ole saatavilla.
 
Hyvinvointipalvelujen johtaja Arja Kumpu korostaa, että sote-valmistelutyö peruspalvelujen osalta sujuu hyvässä yhteistyössä.
–Erikoissairaanhoito on vain pieni osa tulevaa sote-uudistusta, mutta merkittävää Kouvolan sijainnin ja väestömäärän sekä kaupungin elinvoimaisuuden kannalta.

STM on selvittänyt, että matka-aika lähimpään laajan päivystysyksikön sairaalaan olisi puolella suomalaisista alle 30 minuuttia ja 80 prosentilla alle 50 minuuttia.
–Kouvolassa tämä ei toteudu edes Kymenlaakson keskussairaalan saavutettavuuden osalta. Siksi on tärkeää taata riittävät ja palvelutarpeeseen vastaavat päivystyspalvelut näin suurelle väestökeskittymälle, Kumpu toteaa.
Lue uusin numero Ilmoita tekstarilla Lisää uutiskuva Ilmoita tehokkaammin
Mediakorttiin on tiivistetty kaikki ilmoitusasiakkaan tarvitsema tieto seikkaperäisesti. Mediakortista löytyvät myös jakelulevikkiä ja yhteyshenkilöitä koskevat tiedot. Mediakortin lukemiseen tai tulostamiseen tarvitset ilmaisen pdf-ohjelman.
Voit lähettää kaupunkilehteemme mielipiteen tai rivi-ilmoituksen tekstiviestinä. 160 merkin mielipideviesti maksaa 0,95 euroa. Rivi-ilmoituksen hinta on 12 euroa. Palvelu toimii DNA:n, Elisan, Kolumbuksen, Saunalahden ja Soneran liittymissä.
Kolari, kyläjuhla, hauska sattumus? Onko sinulla mielessäsi hyvä juttuvinkki? Ota yhteyttä meihin, niin katsotaan yhdessä, olisiko ideasta ainesta pienemmäksi tai vähän isommaksikin jutuksi. Parhaat juttuvinkit palkitaan!
Askarruttaako sinua joku lehteemme liittyvä asia? Haluatko antaa toimitukselle tai ilmoitusmyynnille palautetta? Etkö tiedä mihin osastolle pyyntösi osoittaisit? Käytä silloin tätä kätevää palautelomaketta.
Käyntiosoite: Kymenlaaksonkatu 4, 48100 KOTKA Postiosoite: PL 238, 48101 KOTKA Avoinna: ma-pe klo 9-16.30 Lauantaisin suljettu.
Puhelin: (05) 210 4400 (vaihde) Sähköpostit: etunimi.sukunimi(at)ankkurilehti.fi Verkkojulkaisun päätoimittaja: Petri Piipari.