yeezy350find
Ankkuri
TO
13.12.2018
P�iv�n s��
PK-Lehti

Mobiilipalvelut

 

Divarit tekstiviestinä

Voit jättää rivi-ilmoituksen Rivi-divarit -palstallemme kätevästi tekstiviestinä.

Palvelu on tarkoitettu vain yksityishenkilöiden ilmoituksille.
Emme julkaise ko. palstalla yritysten ilmoituksia tai työsuorituksia.

KESKIVIIKON DIVARIT
Lähetä viesti DIVARI12E(väli)KE(väli)ilmoitusteksti numeroon 169200.

Esimerkiksi DIVARI12E KE  Myydään Tunturi-mopo, hinta 500 euroa. numeroon 169200.

Jos haluat ilmoittaa jonkin toisen yhteystiedon lähettävän puhelinnumeron sijasta, niin kirjoita se viestisi loppuun. Hinta 12€ / lähetetty ilmoitus.

Huomio! Sana DIVARI12E on kirjoitettava aina SUURAAKKOSIN.

Viestisi on mennyt perille silloin, kun saat tekstarin lähettämisen jälkeen puhelimeesi oheisen viestin: Kiitos Divari-ilmoituksesta, terveisin Ankkuri & PK.

LAUANTAIN DIVARIT
Lähetä viesti DIVARI12E(väli)LA(väli)ilmoitusteksti numeroon 169200.

Esimerkiksi DIVARI12E LA Myydään pulsaattoripesukone, hinta 200€. numeroon 169200.

Jos haluat ilmoittaa jonkin toisen yhteystiedon lähettävän puhelinnumeron sijasta, niin kirjoita se viestisi loppuun. Hinta 12€ / lähetetty ilmoitus.

Huomio! Avainsana DIVARI12E on kirjoitettava aina SUURAAKKOSIN.

Viestisi on mennyt perille silloin, kun saat tekstarin lähettämisen jälkeen puhelimeesi oheisen viestin: Kiitos Divari-ilmoituksesta, terveisin Ankkuri & PK.

Viestin enimmäispituus on 160 merkkiä.

Divaritekstarin viimeinen jättöaika keskiviikon lehteen on tiistaina klo 10.00 mennessä. Lauantain lehteen torstaina klo 10.00 mennessä.


Mielipide tekstiviestinä


Voit jättää lyhyen mielipiteesi lehtemme Pulinat-palstalle kätevästi tekstiviestinä. Toimitus pidättää itsellään oikeuden julkaistavien tekstien valikoimiseen eikä maksa takaisin julkaisematta jääneistä viesteistä maksettua hintaa. Emme julkaise asiattomuuksia ja herjaviestejä.

Lähetetyt viestit voidaan julkaista sekä Ankkurissa että Pohjois-Kymenlaakso-lehdissä. Lisätietoja saa tarvittaessa toimituksistamme.

Lähetä viesti PULINABOKSI(väli)mielipidetekstisi numeroon 169200.

Esimerkiksi PULINABOKSI Ärsyttää, kun katuja ei hiekoteta kunnolla Kymenlaaksossa.  numeroon 169200.

Huomio! Avainsana PULINABOKSI on kirjoitettava aina SUURAAKKOSIN.

Viestin enimmäispituus on 160 merkkiä ja hinta 0,95€ / lähetetty viesti.

Viestisi on mennyt perille silloin, kun saat tekstarin lähettämisen jälkeen puhelimeesi oheisen viestin: Kiitos Pulinasta, terveisin Ankkuri & PK.
Lue uusin numero Ilmoita tekstarilla Lisää uutiskuva Ilmoita tehokkaammin
Mediakorttiin on tiivistetty kaikki ilmoitusasiakkaan tarvitsema tieto seikkaperäisesti. Mediakortista löytyvät myös jakelulevikkiä ja yhteyshenkilöitä koskevat tiedot. Mediakortin lukemiseen tai tulostamiseen tarvitset ilmaisen pdf-ohjelman.
Voit lähettää kaupunkilehteemme mielipiteen tai rivi-ilmoituksen tekstiviestinä. 160 merkin mielipideviesti maksaa 0,95 euroa. Rivi-ilmoituksen hinta on 12 euroa. Palvelu toimii DNA:n, Elisan, Kolumbuksen, Saunalahden ja Soneran liittymissä.
Kolari, kyläjuhla, hauska sattumus? Onko sinulla mielessäsi hyvä juttuvinkki? Ota yhteyttä meihin, niin katsotaan yhdessä, olisiko ideasta ainesta pienemmäksi tai vähän isommaksikin jutuksi. Parhaat juttuvinkit palkitaan!
Askarruttaako sinua joku lehteemme liittyvä asia? Haluatko antaa toimitukselle tai ilmoitusmyynnille palautetta? Etkö tiedä mihin osastolle pyyntösi osoittaisit? Käytä silloin tätä kätevää palautelomaketta.
Käyntiosoite: Kymenlaaksonkatu 4, 48100 KOTKA Postiosoite: PL 238, 48101 KOTKA Avoinna: ma-pe klo 9-16.30 Lauantaisin suljettu.
Puhelin: (05) 210 4400 (vaihde) Sähköpostit: etunimi.sukunimi(at)ankkurilehti.fi Verkkojulkaisun päätoimittaja: Petri Piipari.
Sivustomme käyttää evästeitä.