yeezy350find
Ankkuri
TO
13.12.2018
P�iv�n s��
PK-Lehti

Lukijan kuvalla on voimaa!

Kaupunkilehti Ankkuri ja Pohjois-Kymenlaakso julkaisevat säännöllisesti lukijoidensa ottamia valokuvia. Voit lähettää meille niin maisema- ja miljöökuvia mutta myös uutiskuvia esimerkiksi seudulla tapahtuneista kolareista, tulipaloista tai muuten uutisarvoa omaavista aiheista.

Voit lähettää lukijan kuvan julkaistavaksi seuraavasti:

Lähetä jpg-kuvatiedosto sähköpostina osoitteeseen: toimitus(at)ankkurilehti.fi tai kuvaviestinä kännykkänumeroon 050-491 3441.

Jos kuvasi on napattu kännykkäkameralla, niin säädä kuvan resoluutio (tarkkuus) mahdollisimman korkeaksi. Liitä mukaan myös haluamasi kuvateksti tai lyhyt selostus kuvasta sekä kuvaajan nimi. Kuvaajan nimi julkaistaan myöhemmin kuvan mahdollisen julkaisun yhteydessä.

Lähettämäsi kuva voidaan julkaista joko Etelä-Kymenlaakson alueella ilmestyvässä kaupunkilehti Ankkurissa, Pohjois-Kymenlaakson alueella ilmestyvässä kaupunkilehti PK:ssa, lehtien verkkopalveluissa tai kertaalleen kaikissa kolmessa mediassa.

Ankkurin ja PK:n toimitukset käsittelevät lukijan kuvia muun journalistisen aineiston tapaan. Toimituksilla on oikeus valita julkaistavat kuvat, rajata niitä tarvittaessa uudelleen, säätää kuvien sävyjä painotekniikan vaatimalla tavalla tai syvätä kuvia tarvittaessa. Toimitus vastaa myös kuvatekstiehdotusten hyväksymisestä, hylkäämisestä tai editoinnista.
Lue uusin numero Ilmoita tekstarilla Lisää uutiskuva Ilmoita tehokkaammin
Mediakorttiin on tiivistetty kaikki ilmoitusasiakkaan tarvitsema tieto seikkaperäisesti. Mediakortista löytyvät myös jakelulevikkiä ja yhteyshenkilöitä koskevat tiedot. Mediakortin lukemiseen tai tulostamiseen tarvitset ilmaisen pdf-ohjelman.
Voit lähettää kaupunkilehteemme mielipiteen tai rivi-ilmoituksen tekstiviestinä. 160 merkin mielipideviesti maksaa 0,95 euroa. Rivi-ilmoituksen hinta on 12 euroa. Palvelu toimii DNA:n, Elisan, Kolumbuksen, Saunalahden ja Soneran liittymissä.
Kolari, kyläjuhla, hauska sattumus? Onko sinulla mielessäsi hyvä juttuvinkki? Ota yhteyttä meihin, niin katsotaan yhdessä, olisiko ideasta ainesta pienemmäksi tai vähän isommaksikin jutuksi. Parhaat juttuvinkit palkitaan!
Askarruttaako sinua joku lehteemme liittyvä asia? Haluatko antaa toimitukselle tai ilmoitusmyynnille palautetta? Etkö tiedä mihin osastolle pyyntösi osoittaisit? Käytä silloin tätä kätevää palautelomaketta.
Käyntiosoite: Kymenlaaksonkatu 4, 48100 KOTKA Postiosoite: PL 238, 48101 KOTKA Avoinna: ma-pe klo 9-16.30 Lauantaisin suljettu.
Puhelin: (05) 210 4400 (vaihde) Sähköpostit: etunimi.sukunimi(at)ankkurilehti.fi Verkkojulkaisun päätoimittaja: Petri Piipari.
Sivustomme käyttää evästeitä.