yeezy350find
Ankkuri
TO
13.12.2018
P�iv�n s��
PK-Lehti

 Mielipiteen jättäminen on maksutonta!

  • Julkaisemme lyhyitä, asiallisia ja ajankohtaisia mielipidekirjoituksia. Kirjoitusten suositusmitta on 20 konekirjoitusriviä. Toimitus pidättää luvan lyhentää pitemmät kirjoitukset.
  • Sekä omalla nimellä että nimimerkillä kirjoittavien pitää liittää kirjoituksiinsa nimensä, osoitteensa ja puhelinnumeronsa. Tiedot jäävät vain toimituksen tietoon. Emme julkaise kirjoituksia, joista lähettäjätiedot puuttuvat.
  • Etusija on omalla nimellä kirjoitetulla teksteillä ja kirjoituksilla, joita ei ole julkaistu muissa jakelualueemme lehdissä. Voit jättää mielipiteen tämän lomakkeen kautta.


Mielipide:

Nimi:

Lähiosoite:

Postiosoite:

E-mail:

Puhelin:

      
 

Lue uusin numero Ilmoita tekstarilla Lisää uutiskuva Ilmoita tehokkaammin
Mediakorttiin on tiivistetty kaikki ilmoitusasiakkaan tarvitsema tieto seikkaperäisesti. Mediakortista löytyvät myös jakelulevikkiä ja yhteyshenkilöitä koskevat tiedot. Mediakortin lukemiseen tai tulostamiseen tarvitset ilmaisen pdf-ohjelman.
Voit lähettää kaupunkilehteemme mielipiteen tai rivi-ilmoituksen tekstiviestinä. 160 merkin mielipideviesti maksaa 0,95 euroa. Rivi-ilmoituksen hinta on 12 euroa. Palvelu toimii DNA:n, Elisan, Kolumbuksen, Saunalahden ja Soneran liittymissä.
Kolari, kyläjuhla, hauska sattumus? Onko sinulla mielessäsi hyvä juttuvinkki? Ota yhteyttä meihin, niin katsotaan yhdessä, olisiko ideasta ainesta pienemmäksi tai vähän isommaksikin jutuksi. Parhaat juttuvinkit palkitaan!
Askarruttaako sinua joku lehteemme liittyvä asia? Haluatko antaa toimitukselle tai ilmoitusmyynnille palautetta? Etkö tiedä mihin osastolle pyyntösi osoittaisit? Käytä silloin tätä kätevää palautelomaketta.
Käyntiosoite: Kymenlaaksonkatu 4, 48100 KOTKA Postiosoite: PL 238, 48101 KOTKA Avoinna: ma-pe klo 9-16.30 Lauantaisin suljettu.
Puhelin: (05) 210 4400 (vaihde) Sähköpostit: etunimi.sukunimi(at)ankkurilehti.fi Verkkojulkaisun päätoimittaja: Petri Piipari.
Sivustomme käyttää evästeitä.